#BestPhotoSpot – O hartă fotogenică a Bucureştiului by Vlad Eftenie

Publicul român îl cunoaște pe Vlad Eftenie  ca fotograf, dar este și arhitect și profesor la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București. Vlad a fost inclus în galeria Eroilor din revista Forbes și a câștigat secțiunea „Open Low Lightˮ a Sony World Photography Awards în 2014.

Talentul său este incredibil, iar fotografiile sale au un impact vizual puternic. El captează mai mult decât lumina, surprinde povești: bine și rău, dragoste și ură, singurătate și comunitate… Întregul oraș găsește un loc gol în camera lui foto și găsește locuri frumoase în oraș.

Aşa s-a născut proiectul #BestPhotoSpot, sub forma unei harti foto.

Utilitatea hărții este corelația în timp real cu poziția relativă a fiecărui utilizator. Cu Google Maps instalat și locația GPS activată, un click pe un pin foto vă deschide ruta de la locul unde vă aflați, către locația fotogenică aleasă.

Harta este în proces permanent de actualizare. În timp, Vlad va adăuga și sfaturi foto legate de orientare, moment, lumină, anotimp, compoziție. Ideea este de a oferi un ghid fotogenic București, fără a oferi rețete, ci îndrumare și locație. Talentul și inspirația fiecăruia dintre voi vor face să obțineți fotografii extraordinare în timp ce descoperiți orașul.

Mai mult, el a pus și o secțiune de „locuri secrete” pe hartă – acele locuri care sunt mai greu de găsit în oraș, dar care au o poveste. Această hartă fotogenică a Bucureștiului îți aparține acum! Hai la explorat!

Share

Lasă un răspuns