Cauţi un restaurant cu terasă încălzită în Bucureşti? Am o listă şi pentru asta!

Ok, ştiu că situaţia cazurilor de Covid nu este roz deloc dar mai ştiu şi că printre restaurante sunt unele care şi-au dat silinţa să joace confom regulilor şi chiar mi-aş dori ca ele să supravieţuiasca, să ne putem bucura de deliciilor lor şi în următorii ani. E toamnă, e frig, plouă şi e greu să faci investiţii atunci când nu ai încasări dar, am pus cap la cap o listă a restaurantelor din Bucureşti care şi-au amenajat terasa încălzită şi te aşteaptă.

🔥 NOUA – Bucătărie românească – Popa Nan 7, Iancului, București

Pe terasa NOUA păturile sunt moi, iar încălzitoarele blânde. Focul mocnește în soba dintre mese, iar în bucătărie cuptoarele tot încinse. Îi găsiți acasă, pe Popa Nan 7, vineri între orele 18 – 22, iar sâmbătă și duminică pe lângă cină au și prânzul, adică vă așteaptă de la 12 până la 16 și apoi pe seară în intervalul clasic 18 – 22. O puteți deranja pe Anca pentru rezervări: (021) 794 32 94.


🔥 Noeme (fostul Guxt) – Strada Anton Pann 29, Unirii, București

Noeme (fostul Guxt) este restaurantul a trei surori care, ieșite din încorsetările impuse de joburile lor anterioare (corporație, medicină și film), și-au propus în 2017 să aducă relaxarea în fine dining-ul din București. Ele au pregătit păturile și umbrelele și au amenajat o terasă încălzită și acoperită, ca tu să ai tot confortul. Pentru rezervări sunaţi-le la 0721.490.270 sau scrieţi-le la contact@guxt.ro.


🔥 Le Bab – Calea Victoriei 12A, Centrul Vechi, București

Le Bab spune povestea unor pasionați de bucătăria tradițională din Orientul Mijlociu și din Asia de Sud. Rețetele sunt făcute cu ingrediente locale şi în această perioadă, interiorul restaurantului s-a transformat într-un magazin, unde veți putea găsi: borcane delicioase cu ardei kapia marinat, legume proaspete de la fermă, budincă de caramel lipicioasă iar toate vinurile din meniu vor avea 50 % reducere pentru take away.


🔥 Mesogios Seafood Primăverii – Strada Heleşteului 30, Primăverii, București

Una dintre cele mai frumoase şi discrete terase din Nordul Capitalei, grădina Mesogios este locul ideal pentru un prânz la care să te bucuri de aerul curat sau pentru o cină acompaniată de preparate deosebite şi un vin din colecţia noastră specială. În acest an, grădina de iarnă Mesogios Igloo vă intampină într-un nou set-up. Doar cu rezervare poţi profita de terasa încălzită.


🔥 Nomad Skybar – Strada Smârdan 30, Centrul Vechi, București

Situat la mansarda unei clădiri istorice din Centrul Vechi, Nomad te surprinde în primul rând cu designul, pornind de la tavanul integral de sticlă, apoi decorul eclectic, cu mese joase și tapițerii colorate. Dacă eşti pasionat de sky bar-uri, găseşti aici o lista cu 19 Sky Bars & Rooftops din Bucureşti.


🔥 Rocca By The Jar – Strada Theodor Aman 36, Victoriei, București

Rocca By The Jar este un gastropub care cunună preparatele exotice asiatice cu un grill unde se gătesc steak-uri, pastrame și burgeri delicioși. Pentru confortul tău, terasa este încălzită cu dispozitive de carbon infraroșu non-poluante.


🔥 Karta – Bulevardul Unirii 22, București

Situat la parterul Bibliotecii Naționale, Karta este locul perfect pentru cafeaua de dimineață, pentru un prânz delicios în centrul Bucureștiului sau o cină memorabilă. Îți garantăm că fiecare vizită la Karta o să fie călduroasă! Rezervări la 0744 391 111.


🔥 Edo Sushi & Garden – Strada Știrbei Vodă 84A, Știrbei, București

Edo Sushi & Garden este unul din cele mai bune restaurante cu specific japonez din București. În această perioadă, grădina și restaurantul sunt deschise zilnic între 12:00 și 22:00, mai puțin marți, când programul începe de la ora 15.00 și se termină la 22.00. Pentru serile reci, petrecute împreună pe terasa încălzită, recomandăm Ebi Spicy, supa picantă cu creveți şi o porţie de sushi, în varianta cu distanţare.


🔥 Pizzeria Volare – Calea Văcărești 203B, Tineretului, București

Localul este mic, de doar 24 de locuri, și decorat în stilul restaurantelor de provincie din Italia. Pizza, făcută în stilul clasic italian, este coaptă într-un cuptor cu lemne doldora de flăcări și însoțită de muzica specifică peninsulei. Rezervări pe terasa încălzită la: 0730 622 600.


🔥 Sardin – Bulevardul Mircea Vodă 39H, Timpuri Noi, București

Merluzzo Nero con Crema di Patate al Profumo di Zenzero e zuppa di Pesce con Zafferano – patru sute de grame de soare cu tot cu supă de mare parfumată cu șofran și piure pufos cu ghimbir. Cu farfuria aceasta ne încălzim sufletele. Restul se rezolvă cu o păturică, pe terasa încălzită. Noi zicem că e motiv de bucurie că încă putem ieși la masă pe terasă. Rezervă o păturică și un loc la masă lângă încălzitoare: 0729 520 111


🔥 Taqueria El Torito – Strada Apolodor 3, Unirii, București

El Torito aduce publicului bucureștean inconfundabilul street food mexican, într-un decor care respectă principiile mexicane: explozie de culori calde și vesele, la care se adaugă acorduri muzicale mexicane. O fiesta într-o farfurie! ☎️ +40 (786) 176 059


🔥 Trattoria Lugo – Strada George Enescu 23, Piața Romană, București

Trattoria Lugo te invită să pășești în universul culinar inspirat de bucătăria regiunii Emiglia Romana, una dintre cele mai caracteristice pentru Italia. Având o capacitate de 80 de locuri în interior și 100 de locuri pe terasă, Trattoria Lugo este locul ideal pentru evenimente memorabile. Rezervări la 0785 238 910. 


🔥 Barrio – Biserica Amzei 30, Piața Romană, București

Vilă, restaurant, boutique hotel, grădină şi loc dedicat evenimentelor. Totul se întâmplă la „adapostul” unei clădiri istorice, frumos construită în 1883 pentru fostul prim-ministru Lascăr Catargiu. Barrio are ingredientele unor momente excelente. Nu doar mix-ul reţetelor de băuturi sau al celor culinare, ci contrastul dintre actual, clasic, modern, chic, interbelic şi urban dau note vibrante fără să spulbere armonia şi autenticitatea.


🔥 Curtea Berarilor – Strada Șelari 9-11, Centrul Vechi, București

Igienizare periodică, distanţare, terasă încălzită, muzică bună, mâncare făcută cu responsabilitate, bere la tank şi multă dedicare, plus atenţie pentru ca noi toţi să avem momente fericite alături de prietenii noştri! Rezervări la: 021 313 75 32.


🔥 Restaurant DaDa – Strada Matei Voievod 94 bis, Iancului, București

Terasa DaDa Restaurant rămâne deschisă pentru voi. Vă așteaptă cu drag la un ceai cald, o cină romantică sau pur și simplu la câteva momente de relaxare. Terasa este dotată cu încălzitoare, iar la cerere vă pot oferi și pături. Rezervări la 0729 997 405.


🔥 Suzana Ribs & Wings – Calea Rahovei 147-153, Rahova, București

Suzana Ribs & Wings este un restaurant inedit în Bucureşti, ce oferă un meniu variat şi gustos, cu specialităţi texane. Coaste de porc, vită, berbecuţ, aripioare delicioase precum şi alte delicatese vă aşteaptă să le degustaţi!


🔥  Switch.eat – Strada Horei 34, Foișorul de Foc, București

Switch Eat este o alternativă la agitaţia oraşului, un loc aparte care îţi deschide uşa pentru a te lăsa să intri într-o lume nouă plină de zile liniştite şi lipsită de griji cotidiene. Vă aşteaptă cu incalzitoare pe terasă, băuturi şi supe calde în meniu. Recomand supa cremă delicioasă de dovleac copt cu mere, usturoi şi ceapă, condimentată cu nucşoară, cimbru, chilli, sare şi piper şi asezonată cu smântâna dulce şi seminţe de dovleac. Ai grijă însă, pentru ca începând de pe 2 noiembrie, în fiecare luni din luna noiembrie, restaurantul va fi închis. De marţi, programul va fi normal.


🔥 Freddo – Strada Smârdan 24, Centrul Vechi, București

Fiindcă iarna nu-i ca vara, au dotat terasa cu încalzitoare performante, având o temperatură constantă de 25 grade. Bunul gust şi ambientul plăcut sunt cuvintele care îi caracterizează. Pe lângă preparatele culinare delicioase cu care v-au obişnuit până acum, au adăugat în meniu preparate noi. Freddo este locaţia perfectă pentru a vă scoate din monotonia dată de zilele reci.


🔥 Suento – Strada Toamnei 101, Armenească, București

Suento este un restaurant cu o bucătărie modernă și cosmopolită, care se concentrează pe mâncăruri simple și rafinate și combinații originale, reprezentate de cele mai fine ingrediente sezoniere. O mulţime de pături şi incălzitoare vei găsi şi la Suento în grădină!


🔥 Journey Pub – Strada George Enescu 25, Piața Romană, București

Pe terasa Journey Pub vei fi la adăpost de capriciile vremii datorită sistemelor de încălzire (centrala termică cu multe calorifere și convectoare, încălzitoare cu infraroșu pentru fiecare separeu și alte infraroșii pentru spațiile comune, 5 instalații de aer condiționat de tip inverter cu funcționare pe căldură). Vei avea pentru tine și prietenii tăi un separeu din panouri transparente care delimitează mesele. Se dezinfectează permanent spațiile cu metodele sugerate de autorități, dar suplimentar se face dezinfecție cu ultraviolete și cu ozon.


🔥 Santorini – Mihai Bravu 209, Muncii, București

Pe terasa încălzită de la Santorini vei găsi, în inima Bucureștiului, un meniu mediteranean autentic: pește și fructe de mare proaspete, preparate din carne fragede și gustoase și cele mai fine deserturi. Rezervări la 0748 333 334.


🔥 Waterloo Taverne – Strada Traian 188, Foișorul de Foc, București

De douăzeci de ani, Waterloo Taverne oferă mâncăruri delicioase respectând vechile rețete belgiene, dulciuri gourmet la care visezi cu ochii deschiși, beri belgiene de calitate și vinuri de excepție. În acorduri de toamnă şi de muzică live, vă aşteaptă să omagiați toamna în Bucureşti, cu preparate după vechi reţete româneşti, cel mai bun vin fiert şi multă, multă bunăvoie. Terasa este caldă, acoperită, numai bună de primit oaspeţi. Rezervări la: 0771 287 901.


🔥 Sole D’Italia – Sos. Virtuţii 2B, București

Sole D’italia este un restaurant cu specific italian autentic. Aici veţi putea servi produse devenite celebre în peninsulă: pizza, lasagna, paste, fructe de mare, tiramisu, dar cu influenţe moderne, din restaurantele oraşelor italiene celebre. Rezervări: 0786 252 252.


🔥 Mântuleasa 40 – Strada Mântuleasa 40, Moșilor, București

Situat în inima Bucureştiului, restaurantul Mantuleasa 40 vă invită să redescoperiţi plăcerile tihnite ale unei mese bune în oraş alături de familie sau colegi. Restaurantul dispune şi de o terasă incăpătoare şi luminoasă, cu o capacitate de peste 60 locuri amenajate într-un cadru natural liniştit.


🔥 Zen Garden – Strada Silvestru 3, Armenească, București

La Zen Garden, bucătăria chinezească atent selecționată de către chef Wang Bin și chef Zhu Shikai vă va oferi o experiență culinară de neuitat, iar aromele asiatice vă vor purta într-o altă dimensiune a simțurilor. Restaurantul este compus din opt saloane la interior şi un spaţiu exterior cu terasă extrem de amplă, acoperită și o atmosferă ZEN.


🔥 GastroLab – Bulevardul Aviatorilor 8, Victoriei, București

GastroLab te așteaptă cu preparate calde, delicioase, vinuri selecte și încălzitoare, ca să te bucuri cât mai mult de masa ta pe terasă.


🔥 Decadance Bar – Strada Constantin Daniel 11, București

La Decadance Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific internațional. Terasa „got upgraded”: încălzitoarele sunt situate strategic pe terasă, așa încât fiecare masă este incălzită; extra-blankets for everyone; fiecare masa este despărțită de celelalte prin gard viu. Rezervări la: 0755 538 878.


🔥 J’ai Bistrot – Calea Griviței 55, Victoriei, București

Bistrot Creativ – Un spațiu relaxat în care oamenii pot comunica între ei. Localul îți pune la dispoziție o gamă variată de băuturi, dar și o selecție de preparate din bucătaria internațională pe care le poţi savura pe terasa încălzită.


🔥 Alt Shift – Strada Constantin Mille 4, Cișmigiu, București

Au luat toate măsurile impuse de lege pentru ca voi să vă simțiți în siguranță și mai mult decât atât, dezinfectează zilnic toate spațiile cu lămpi UV. Vor funcționa în continuare pe bază de rezervări la numerele de telefon +40 727 316 245 / +40 372 980 225. Programul este 12:00-24:00 (ultima comandă la 23:00). Au început recent și livrările la domiciliu iar dacă aveți drum prin zonă, puteți să comandați online prin shiftogo.ro să vă ridicați comanda de la restaurant.

🔥 KLANdestin – Bulevardul Liviu Rebreanu 6A, Titan, București

Poți alege între pizza, burgeri, salate, înghețată, tiramisu, profiterol, vinuri, cocktailuri și multe altele într-un local cu un interior captivant, chiar în apropierea parcului IOR. Terasa este acoperită și încălzitoarele sunt pe poziții, ca tu să te bucuri de priveliște, indiferent de temperatură. Rezervări la: 0731 954 592.


🔥 Bodega „La Mahala” – Strada Covaci 6-8, Centrul Vechi, București

Bodega La Mahala e un restaurant mic din Centrul Vechi în care se găsesc preparate ca într-o carciumă de odinioară: mici, cotlete, sarmale, borş de peşte, saramură. Pe langă preparatele clasice, restaurantul vă oferă şi bere la butoi sau vin de casă. Muzica e cea a Bucureştilor vechi, în local răsunand romanţe, balade şi alte melodii de mahala. Rezervă o masă la 0732 166 606.


🔥 Trattoria Della Nonna Garden – Strada Popa Nan 5, Iancului, București

Un meniu diversificat italian alături de o selecție de specialități din bucătăriile lumii sunt ingredientele care completează atmosfera Trattoria Della Nonna. Atmosfera primitoare, preparatele proaspete și gustoase dau un vibe de vacanță în mijlocul orașului. Te poţi bucura în continuare de grădina lor indiferent de vreme, în siguranță, cu mese de pană la 6 persoane, acoperite şi încălzite individual. Rezervări la: 0755 914 215.


🔥 Energiea – Actor Ion Brezoianu 4, Izvor, București

Energiea este în egală măsură un pub şi hub urban unde poţi testa o bucătărie contemporană sănătoasă. Energiea păstrează viu, atât prin design cât şi prin funcţionalitate, spiritul renumitei tipografii a anilor 1920 ce purta acelaşi nume şi ocupa acelaşi spaţiu.


🔥 Bonus: O listă cu informaţii despre terase încălzite din Bucureşti găseşti şi la de-corina.ro.

Share

Un comentariu la „Cauţi un restaurant cu terasă încălzită în Bucureşti? Am o listă şi pentru asta!”

Lasă un răspuns