Habemus harta producătorilor locali români!

Am introdus subversiv nişte latină în titlu ca motiv să le mai lase măcar o oră pe lună în programa şcolară… cât să ştie şi ei de unde vin nişte expresii, altfel destul de folosite în limbajul curent.

Revenim! Doi băieţi de la Poli (Andrei-Leonard Ilie şi Mihail Feraru) au trâmbiţat prin aprilie că au lansat o platformă prin care se doreşte facilitarea interacţiunii dintre consumatori şi producătorii locali din România: harta producătorilor locali români pe care o găsiţi pe producatoridinromania.ro

Platforma nu este un magazin online, ci o listare a producătorilor din mai multe categorii. Harta este realizată pe structura Google Maps iar producătorii locali pot fi apelaţi telefonic sau pot fi contactaţi pe propriul site. Practic, intri în platformă, găsesti în apropiere, pe hartă, producătorul, îl suni şi discuţi cu el, apoi poţi comanda produsele prin metodele stabilite cu el.

Platforma este gratuită, atât pentru consumatori, cât şi pentru producători şi reuneşte momentan aproximativ 500 de producători. Cei interesaţi să se înscrie, o pot face aici.

Share

Un comentariu la „Habemus harta producătorilor locali români!”

  1. Pingback: Tu ştii afaceri care încap într-o cutie? Eu am găsit 30 de "subscription boxes" made în ro • CITADINA

Lasă un răspuns