Idei de cadouri: Accesorii #madeinro

Sunteţi în pană de idei de cadouri, ă? Păi dacă nu v-ați făcut și voi o listă de cadouri… am făcut eu mai multe. Hai să vedem ce vi se potrivește dar să ştiți că aici povestim despre Accesorii #madeinro iar articolul face parte dintr-o serie de articole despre producători, makeri, creatori, meșteșugari și antreprenori români. Găsiţi linkurile mai jos.

Doamne, câte minunăţii mi-a fost dat să văd când am făcut cercetarea pentru acest articol. Sute, mii de lucruşoare minunate, pregătite cu suflet, gata să aducă zâmbete pe faţa celor dragi. Vă zic, o nebunie! N-am să le pun pe toate aici dar am o listă scurtă (ahem!) de accesorii superbe care pot deveni cadourile căutate.

Idei de cadouri: Accesorii #madeinro

Bade, pălărie nouă… Despre designerii români de pălării am mai scris dar acum pot să adaug pe listă şi Hatiful. Daţi cu like, follow şi o comandă şi vă promit că o să vă placă.

O borsetă, o gentuţă, o poşetuţă, un rucsac, o cureluşă, o măscuţă? A, păi treceţi pe la Lama Atelier, pe la Creaţii din piele, vă aşteaptă şi Mihailiuc dar musai să daţi o tură şi pe la Catinca de la 88Goods. Dacă le vreţi deja pictate, vă ajută cei de la K painting studio. Psst, să ştiţi că vă permiteţi să aruncaţi o privire şi la Laura Olaru, Cathias Edeline sau Musette, dar zic să ne concentrăm momentan pe afacerile mai micuţe.

Agende şi alte accesorii cool de papetărie găsiţi la Urban Tale, pentru că scrisul de mână și mesajele personalizate trebuie păstrate „în viață”, și la Handmadeconceptstore.com.

Produse handmade tradiționale și măști de protecție simpatice găsiți la Tradiții Urbane dar și la Cosânzeana. Puneți pe lista de cadouri și AlbAlb, unul dintre magazinele care aduc creațiile designerilor și artiștilor români mai aproape de public.

Pentru zona de bijuterii chiar aveţi de unde alege. Meșteshukar ButiQ face o treabă foarte bună, reușind revalorizarea meseriilor tradiționale rome. Dichisshop este o altă “fabricuță de idei” care oferă bijuterii unicat lucrate manual. AF Contemporary Jewelry vă aşteaptă cu bijuterii în linii arhitecturale, Josephine, o nepoată de fierar, cu piese încântătoare dedicate frumuseții iar Vavaly cu bijuterii din perle.

Mai poţi adaugă pe lista de cadouri bijuteriile de la OpusOne, Ioana Preda, Atelierul de Murano, Plantwear, Curandera, SunmerCat sau BonBons.

Opțiuni simpatice găsiți și la Arjuart.com, Cercercei.ro, Mizza Jewelry, MOKKO, Contemporia, Malvensky, IonaStore.ro, Ostara, Lumea-n Dar, Moogu, MyPrecious Buzztard, BuzduBijoux sau LEMNeria.

Dacă vreţi să faceţi şi o faptă bună atunci cumpăraţi de la MadeinRosiaMontana, Leru.ro, Atelierul de Pânză, TouchedCollection.ro sau Rebirth.

Cum ziceam: Nu există om pe fața planetei care să nu se emoționeze la primirea unui cadou și care să nu trăiască preț de o clipă bucuria momentului. De aceea, acel cadou merită toată atenția din lume, toate minutele petrecute în căutarea lui și tot efortul de a-l aduce în mâinile oamenilor pe care îi iubești.

P.S. O lista de la HappyTeam cu 150 de produse originale create de branduri românești numai bune pentru cadouri corporate de Crăciun.

Share

Un comentariu la „Idei de cadouri: Accesorii #madeinro”

  1. Pingback: Idei de cadouri de la peste 70 de branduri cosmetice româneşti • CITADINA

Lasă un răspuns