PlugShare: Harta stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice

PlugShare este o aplicație mobilă și un instrument online care permite proprietarilor de mașini electrice să localizeze și să optimizeze utilizarea stațiilor de încărcare EV.

În primul rând, este cea mai cuprinzătoare și actualizată bază de date a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice din America de Nord, Europa și Asia. Baza de date extrage automat informațiile din cele mai mari rețele de încărcare EV din țară iar actualizarea informațiilor despre stații se face la fiecare câteva minute. Dar adevărata putere a PlugShare provine din comunitatea sa de șoferi pasionați de mașini electrice.

PlugShare oferă proprietarilor EV posibilitatea de a adăuga, revizui și edita informații despre stații și de a partaja în siguranță propria stație de încărcare rezidențială privată cu alți șoferi de mașini electrice. Indiferent dacă deveniți un contribuitor activ la comunitate sau pur și simplu o utilizați pentru a găsi o stație de încarcare, PlugShare este un instrument indispensabil pentru fiecare proprietar de mașină electrică.

PlugShare este un serviciu gratuit şi îl găsiţi pe iOSAndroid, sau pe web

Share

Lasă un răspuns