6 cocktailuri pe care e musai să le încerci

Atât de multe cocktailuri, atât de puţin timp… Indiferent dacă eşti un iubitor de cocktail-uri sau doar vrei să te bucuri de o atmosferă relaxată -Bucureştiul are un bar pentru fiecare opţiune.

Vrei să vezi şi să guşti capodopere într-un pahar? Iată recomandările mele de baruri care sunt destinaţii din cauza cocktailurilor lor sau sunt destinaţii din cauza barmanului şi… a cocktailurilor. Îmi mulţumeşti mai târziu!

🍹 Flair Angel deschis pe 8 septembrie 2011 în Palatul Bragadiru, Calea Rahovei / 147-153, Sector 5, Bucureşti. Vino şi află de ce fiecare barman din echipa Flair Angel este premiat la nivel internaţional şi de ce băuturile pe care le fac sunt unice! | Facebook

Recomandare de cocktail: SOUL SURFING

🍹  Fix me a drink – FIX este un cocktail bar în centrul Bucureştiului, bazat în principal pe ingrediente botanice din Europa de Est, combinate cu ingrediente specifice zonei. | Facebook

Recomandare de cocktail: CHI RHO

🍹 Oficiul 1 – Speakeasy cocktail bar, băuturi grozave, oameni buni! Rezervările se fac doar prin mesaje private pe pagina de Facebook.

Cocktail recommendation: STRAWBERRY MULE

🍹 The Owl – Cocktail House – Începeți-vă seara cu un cocktail aromat și apoi descoperiți poveștile din jurul vostru. Nu veți fi dezamăgiți pentru că sunt demențiale!

Recomandare de cocktail: MARGARITA & CAVIAR COCKTAIL

🍹 Linea / Closer To The Moon – Fie că este vorba de un cocktail genial, de ales bucate dintr-unul din meniurile lucrate cu grijă sau pur şi simplu de panorama superbă a oraşului, Linea / Closer to the Moon îţi oferă calitate cu o notă de distracţie.

Recomandare de cocktail: NEGRONI BY THE BOTTLE

🍹 Interbelic Cocktail Bar – Meniul de cocktail este disponibil de la 17:00 pană la ultimul client de duminică pană joi şi de la 17:00 la 23:00 vineri şi sambătă. Îi găsiţi pe cei de la Interbelic pe Calea Victoriei 17, cu intrarea de pe strada Lipscani, în apropierea becului alb supradimensionat.

Share

Lasă un răspuns