Granturi AMC: Cui ai da 30k euro să-şi digitalizeze afacerea?

Academia Minţilor Creative e un proiect foarte mişto care se ocupă în prioada asta cu sprijinirea digitalizării afacerilor locale. Mai precis, dau 7 granturi în valoare de 30.000 de euro, după cum urmează:

  • 1 GRANT în valoare de 8.000 euro
  • 2 GRANTURI în valoare de 5.000 euro fiecare
  • 4 GRANTURI în valoare de 3.000 euro fiecare

Regulamentul de participare şi înscriere la competiţie poate fi consultat aici iar lista afacerilor înscrise până acum o puteţi vedea aici.

Pentru a vota, accesează Academia Minţilor Creative până pe 6 septembrie 2020, ora 23:00, alege proiectul pe care vrei să îl susţii şi votează-l! Poţi vota fiecare proiect o singură dată, însă poţi alege să susţii mai mulţi antreprenori. În acelaşi timp, membrii juriului vor evalua înscrierile validate, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 9 septembrie.

Preferaţii mei pentru cele 7 finanţări nerambursabile oferite de Academia Minţilor Creative sunt (fără o ordine anume):

City Huntîi poţi vota aici. Este un proiect ambiţios ce îşi propune să ofere o nouă modalitate de a cunoaşte oraşul şi o opţiune distractivă de petrecere a timpului liber făcând mişcare şi cunoscând oameni noi.


Sorbitorîi poţi vota aici. Este un magazin online cu ceramică vintage şi obiecte care fac mesele speciale în fiecare zi.


Şoseta3îi poţi vota aici. Unde se duc şosetele atunci când dispar? Probabil unul dintre cele mai mari mistere. V-am mai povestit despre Şoseta3 şi în articolul despre afaceri care încap într-o cutie.


Co Laboratoryîi poţi vota aici. Ştii momentul acela când găseşti în sfârşit bibilioteca care îţi place, dar e mai mică decât ai nevoie sau masa de dinning aproape perfectă, dar păcat că e prea îngustă? Imaginează-ţi că ai opţiunea de a seta o dimensiune exactă, de a modifica materialul, de a alege dintr-o paletă generoasă de culori prin câteva click-uri şi ai un cost transparent al mobilierului în câteva secunde.


PulsulEchipei.ro îi poţi vota aici. O soluție practică și accesibilă online pentru a măsura implicarea și fericirea angajaților. Automat, pe email.


Bizar Conceptîi poţi vota aici. Simona Girbou, artizana acestor bijuterii cu personalitate, s-a oprit asupra bijuteriei contemporane, alegând să se înconjoare de oameni care apreciază această muncă imensă din spatele obiectului.


Veltra Bikesîi poţi vota aici. Primul start-up din lume care construieşte şi comercializează biciclete din bambus laminat, ce sunt unice, uşoare şi mult mai confortabile decât o bicicletă convenţională.


Share

Lasă un răspuns