Harta digitală Romanian Design Week

Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România – un festival de 10 zile care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică. Sub umbrela Romanian Design Week sunt organizate expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg.

Harta digitală Romanian Design Week, realizată de Radu Manelici și Sebastian Pren, a obținut Mențiune în categoria Digital în Top 3 ADC Romania al lunii septembrie 2020.

https://digital.romaniandesignweek.ro/

Puteți arunca o privire aici 👉https://digital.romaniandesignweek.ro/, pentru a vă bucura de experiența ediției de anul acesta a festivalului de oriunde, chiar și din confortul propriei canapele. Enjoy! 🤩

Ediția Romanian Design Week 2021 se va desfășura în perioada 14 – 23 mai și va avea tema TOGETHER!

Într-un an în care ne-am văzut nevoiți să ne reinventăm de zeci de ori, să decidem în imprevizbil, să ne adaptăm zilnic și să încercăm să transformăm provocările în șanse, am (re)descoperit că cele mai importante ingrediente ale proiectelor culturale și creative de succes sunt: colaborarea, încrederea și diversitatea.

Open Call Best of  2019-2020

Cei doritori să participe în cadrul expoziției Romanian Design Week 2021 BEST OF se pot înscrie deja în cadrul apelului de proiecte pentru cele mai bune lucrări de arhitectură, urbanism, design grafic, fashion, design de produs, fotografie și multidisciplinar. Cele mai bune proiecte vor fi selectate de către Boardul Creativ RDW și vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce își propune să urmărească efectele alăturării acestor bresle profesionale și abordări ale designului. Mai multe detalii despre apelul de proiecte găsiți aici.

Call for proposal TOGETHER

Mai mult, cei care își doresc deja să propună sau să demareze discuții despre proiecte care demonstrează importanța diversității și a multidisciplinarității, sunt încurajați să contacteze echipa curatorială la adresa hello@romaniandesignweek.com.

Share

Lasă un răspuns