Harta Reciclării: Unde sunt centre de reciclare în București?

Harta Reciclării este prima platformă națională, interactivă, care permite identificarea și localizarea punctelor de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile din România, oferind, însă, utilizatorilor, și posibilitatea de a contribui la baza de date a hărții, prin adăugarea de noi puncte de colectare selectivă – dacă acestea nu există deja, sau prin revizuirea celor deja existente, dacă descrierea lor nu este conformă cu realitatea.

Platforma Harta Reciclării este un proiect al Asociației ViitorPlus, dezvoltat în parteneriat cu compania Coca-Cola HBC România, el fiind inclus în campania de educație pentru colectare selectivă După Noi, strângem tot noi.

sabon.ro

Componentele principale ale platformeiHarta Reciclării

În secțiunea “Unde reciclez?” afli care este cel mai apropiat loc unde poți lăsa materialele reciclabile, participi la adăugarea de noi puncte de colectare și la completarea sau modificarea informațiilor despre punctele deja existente pe Hartă.

În secțiunea educativă “Ce și cum reciclez?” găsești un dicționar cu informații detaliate despre o multitudine de deșeuri, afli de ce este recomandată reducerea lor, cum influențează acestea mediul în care trăim, cu ce pot fi substituite sau cum pot fi reutilizate înainte de a ajunge la ultimul pas din lanțul materialelor – reciclarea.

Harta Reciclării este o un serviciu informațional, cei de la Asociația ViitorPlus nu sunt implicați în colectarea efectivă a materialelor sau responsabili de existența sau starea punctelor de colectare.

Folosește Harta Reciclării ca să afli ce puncte de colectare sunt în jurul tău.

republicabio.ro
Share

Lasă un răspuns