Idei de cadouri de la peste 70 de branduri cosmetice româneşti

Cine mă cunoaşte ştie foarte bine că eu şi cosmeticele nu suntem chiar prietene. Chiar spre deloc. Daaar, cum joburile m-au purtat prin diverse domenii, am învăţat una alta despre cosmeticele româneşti şi pot să vă povestesc ce a mai apărut nou şi cine a rezistat pe piaţă. Nu sunt recomandări pentru că nu le-am testat personal dar e o listă utilă dacă ştiţi exact ce aveţi nevoie şi înclinaţi să cumpăraţi produse cosmetice româneşti. Acum ştiţi de unde.

ZAHRA – Drops of nature

Ingredientele sunt exclusiv de origine naturală, furnizate de producători de încredere, locali sau străini. Nu testează produse pe animale și nu folosesc ingrediente care prin cultivarea lor pot afecta biodiversitatea și ecosistemele.


DEPLIN

Toate ingredientele organice folosite în producție sunt certificate Ecocert și sunt de cea mai bună calitate. Folosesc cu preponderență produse locale: ulei de șofrănel, arnică, coacăze negre, cânepă, mușețel, rozmarin, iederă, cătină, extract din struguri roșii. Produsele DEPLIN nu au fost și nu vor fi vreodată testate pe animale și sunt lucrate manual, cu atenție, grijă și dragoste.


LEAC DE-UN VEAC

O reţetă naturală născută acum aproximativ 100 de ani din mâinile străbunicii, aliat de nădejde în orice casă. Leac de-un veac este bogat în antioxidanţi, vitamine şi substanţe nutritive, formând o peliculă protectoare pe suprafaţa pielii, pe care o hidratează în profunzime.


HODAIA

Poțiunile Hodaia sunt realizate din specii de plante medicinale, cultivate ecologic și prelucrate în mod sustenabil în atelierul lor. Colaborează doar cu producători regionali, respectând comunitatea din care fac parte, dar și mediul înconjurător pentru că folosesc doar ambalaje reciclabile.


JOY OF HANDS

Joy of hands a apărut din pasiunea pentru ingrediente naturale 100% care pot fi folosite în obţinerea cremelor de mâini, de corp ṣi de faţă. Joy of hands se adresează în primul rând îngrijirii mâinilor şi fericirii lor.


TĂMADA

Tămada este un concept care s-a născut din dorinţa profundă a omului modern de a-şi regăsi echilibrul şi vindecarea în natură. Roadele s-au materializat în produse ce conţin ingrediente naturale, organice, care propun armonii florale şi simfonii de arome scăpărătoare.PANSEEA

Cosmeticele Panseea sunt produse handmade naturale, gândite să ajute pielea și părul cu eficiența ingredientelor naturale, cu respect pentru natură și grijă permanentă pentru cei care aleg să le folosească. Folosesc cel mai blând conservant, atestat Ecocert, pentru a asigura o perioadă rezonabilă de conservabilitate. De aceea, toate produsele au termen de valabilitate 3 sau 6 luni și sunt produse în măsura comenzilor.


NYMPHEUM

Cosmeticele Nympheum sunt 100% naturale, nu conțin parfumuri sintetice, conservanți sintetici, parabeni și nu sunt testate pe animale. Numele inspirat din legendele nemuritoare, imaginea din tradiția populară românească și ingredientele oferite de câmpiile Baraganului, dau naștere unor cosmetice care ne fac să trăim bucurie autentică.


NALA

Formulele produselor NALA au un conținut de peste 90% ingrediente naturale, nu conțin ingrediente de origine animală, nu conțin parabeni și nu sunt testate pe animale.


IEHANA

Gamă de produse Iehana este realizată manual cu plante proaspete din propria seră. Au ales ca şi ingredient magic, apa Kangen, datorită numeroaselor beneficii pe care le are. Apa Kangen este alcalină, ionizată, anti-oxidantă, având un efect puternic de rejuvenare a pielii.


IVATHERM

Născute în România, produse în Franţa. Ingredientul esențial din produsele Ivatherm este apa termală Herculane. Produsele au fost concepute special pentru pielea sensibilă și tratează sau îmbunătățesc condiții specifice ale pielii, de la acnee la rozacee sau atopie.


SABIO

Produsele pe care le propun sunt 100% naturale, fiecare produs fiind unic, făcut și turnat de mână și cu fiecare etichetă aplicată manual. Cele peste 400 de produse naturale pe care le au se pot găsi peste tot prin România și chiar peste hotare. Politica Sabio Cosmetics ”48 de ore” presupune că din momentul în care ai ales produsele preferate, în cel mult 48 de ore, ei le manufacturează și ți le trimit.


RAFTUL CU MIRESME

Georgiana Radu produce artizanal cosmetice create pe principii ayurvedice. Sunt 100% naturale şi conţin uleiuri şi ingrediente originale asiatice. Cu o concentraţie mare de ingrediente active, cosmeticele Raftul cu Miresme aduc tinereţea şi lumina pe ten!


TRIO VERDE

Trio Verde este un brand românesc ce cuprinde o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Aceste produse sunt realizate folosind ingrediente naturale pentru uz cosmetic precum uleiuri și unturi vegetale, ape florale, extracte de plante și plante uscate, argile și pulberi.


NATURAL NUTRITION COSMETICS

Reţetele Natural Nutrition au luat naştere în anii ’50. În ianuarie 2014, Christina Hesse şi partenera sa, Suzana Vasilescu, au preluat vechile reţete şi le-au adaptat noilor provocări. Bazate pe aceleaşi ingrediente naturale, produsele NN reconcentreaza îngrijirea naturală care există de mii de ani în formule potrivite pentru nevoile societăţii de azi.


CREMERIA

Daniela Mincu a creat o gamă variată de produse biocompatibile cu orice tip de ten, produse specializate pe tipul de piele, toate naturale și non-toxice. Cu ingrediente active inovatoare și uleiuri naturale, produsele Cremeria protejează și hrănească în profunzime suprafața cutanată. 


TECHIR

TECHIR® este singurul brand de produse cosmetice şi terapeutice îmbogăţite cu apă salină şi nămol sapropelic din lacul Techirghiol.


FAIN NATURAL

Produsele Fain beneficiază de ceea ce este veritabil în natură. Nu folosesc parabeni, sulfaţi, parfumuri artificiale sau orice alte ingrediente potențial toxice sau iritante. În schimb, produsele au la bază uleiuri şi unturi naturale presate la rece din plante şi fructe, de înaltă calitate, certificate. Ambalajele produselor „Fain” sunt în totalitate reciclabile. Toate produsele sunt realizate în loturi mici, iar pentru a le asigura prospețimea le împachetează manual.


NUCA ORGANIC

O linie de cosmetice handmade, de origine 100% naturală, fără nici un strop sintetic, special concepută pentru a hrăni şi proteja sănătatea pielii şi a corpului.


ATINGE

O Atingere organică de uleiuri si arome. Pentru colecția de uleiuri și unturi pentru corp, folosesc cele mai pure ingrediente organice din culturi naturale sau sălbatice. Untul de shea este certificat organic, în timp ce uleiurile sunt presate la rece, utilizând exclusiv proceduri mecanice. Ceara de albine provine de la producători locali din inima Transilvaniei, nerafinată, 100% pură și parfumată ceresc. Singurul conservant pe care îl folosesc este vitamina E.


FERETO

Fiecare formulă Fereto este creată şi testată în laboratoarele din Franţa. Nutrienţii regăsiţi în ingredientele naturale ajută pielea să rămână tânără mai mult timp, luptând eficient împotriva radicalilor liberi. Datorită ingredientelor preţioase din natură, dermocosmeticele Fereto vindecă, tratează, protejează şi hrănesc pielea în profunzime.


PAULA’S CHOICE

Paula Begoun este fondatoarea și forța inovatoare din spatele brandului de cosmetice Paula’s Choice. Este de asemenea și autoarea a peste 20 de cărți best selling, dedicate îngrijirii pielii și machiajului, vândute în peste 2.5 milioane de copii pe tot globul.


HERA MD PROVENCE

HERA MD PROVENCE este un brand de lux premiat cu prestigiosul Butterfly Mark alimentat de Positive Luxury, o marcă de încredere interactivă unică, acordată mărcilor de stil de viață de lux care se mândresc cu măiestria, serviciul și designul lor, au grijă de angajații, furnizorii și își arată angajamentul la durabilitatea socială și de mediu.


VIVANATURA

Portofoliul Vivanatura este alcătuit în prezent din 77 de produse cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag. Produsele sunt constituite în proporţie de 96-100% din ingrediente active, naturale şi de origine naturală.


DEUTERIA COSMETICS

Produc cosmetice medicale pe bază de apă echilibrată în deuteriu-AED. Apa a devenit unul dintre principiile active de cea mai mare importantă în Cosmetologia Medicală, deoarece în funcţie de structură sa, compoziţie şi informaţia energetică reglează procesele biologice care stau la baza vieţii. Studiul surselor naturale de apă a dus la descoperirea unor ape cu proprietăţi biologice deosebite, utilizate atât terapeutic în cadrul crenoterapiei cât şi în producţia de cosmetice.


NERA PLANT

Cosmetice produse în laboratorul de produse naturiste „Sfintii Doctori fără de arginti” al Mănăstirii Nera. Bunătăţile naturii ajung în toate colţurile ţării, dar şi în străinătate. Dacă vreţi să vă bucuraţi din plin de ele primiţi-le şi folosiţi-le cu recunostintă, mulţumire şi încredere, dar dăruiţi-le şi celor dragi!


ARDES

Oana Turcu a căutat, în laboratoare, neştiutele şi incredibilele virtuţi ale unor plante, a descoperit minunile pe care le face camforul, iedera, centella asiatica şi ce efecte majore pot provoca pentru slăbit, celulită şi vergeturi. Aşa a apărut Ardes Cosmetici.


CARELESS BEAUTY

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, brandul Careless Beauty a fost înfiinţat de Elena Oancea – chimist, estetician – care a continuat astfel o tradiție seculară a familiei în studierea universului plantelor. Careless Beauty deţine trei brevete de invenţie, pentru: Compoziţie tratament cosmetic naturist, Cremă cu efect regenerator și Elixir vegetal cu efect regenerator al pielii. Alte brevete Careless Beauty sunt în curs de atestare.


ARRA NATURAL

Produse fabricate manual, naturale 100%, exclusiv din ingrediente naturale. Toată gama de săpunuri este realizată prin metoda la rece-un proces lent ce păstreaza active proprietătile ingredientelor folosite. Conţin doar uleiuri vegetale, plante şi extracte din plante, miere, lapte de capră, argilă, uleiuri esenţiale (extrase tot din plante) care fac din acestea adevărate tratamente naturiste cu efecte deloc de neglijat.


QICOSMETICS

Fiecare produs ce urmează a ajunge la tine este realizat manual, testat într-un mod 100% etic, avizat ca fiind microbiologic pur și certificat ca atare la final. În plus, au grijă să conceapă doar serii limitate, produsele fiind individual turnate în recipiente sterilizate, cântărite cu precizie și trecute printr-un nou control al calității înainte de a fi ambalate cu grijă și livrate mai apoi la ușa ta. Majoritatea produselor sunt unisex.


LAVENDER ANNA

Au propriul laborator şi folosesc ingrediente naturale şi organice, certificate, pentru obţinerea produselor cosmetice. Produsele sunt sigure, testate şi notificate pe portalul comisiei UE.


GRĂDINA CU DRAGOSTE

Produse create manual cu multă dragoste și pasiune. În funcție de rețeta pe care au definitivat-o în timp pentru fiecare produs, acesta conține: extracte si macerate la rece, uleiuri presate la rece, uleiuri esențiale pure certificate de grad terapeutic, extracte din fructe, flori, plante medicinale și minunățiile stupului, ape florale, toate acestea fiind împletite cu arta binecuvântării, Recunoștință și Iubire!


ORGANIC JOY

Orice produs Organic Joy vine cu garanţia de calitate 100%, fiind obţinut doar din materia vegetală de cea mai bună calitate, culeasă la timpul potrivit, din locuri virgine, sau cultivată cu certificat BIO şi ECO. Fiecare produs este realizat la comandă – fiind proaspăt şi păstrând toate proprietăţile active ale plantelor.


OLEYA

Oleya s-a născut din pasiunea farmacistului de a crea rețete din ingrediente alese cu grijă pentru fiecare persoană în parte, combinate în armonie. Toate produsele au  0% sls, 0% parabeni, coloranți sau parfum adăugat. 


SKIN NOVELS

Lucrează manual săpunuri aromaterapeutice naturale și le învelesc în poezii frumoase, deoarece privesc pielea nu doar ca cel mai mare și cel mai sensibil organ pe care îl avem, ci ca o haină delicată care ne acoperă sufletul. Acesta este motivul pentru care tratează pielea cu cea mai mare grijă și respect. Tratează mediul cu respect egal.


L’ARLESIENNE – Artisan Skincare

Sonia Arleziana, cea care stă în spatele brandului L’Arlesienne – Artisan Skincare, a transformat în meserie pasiunea pe care a moștenit-o de generații. Linia de cosmetice este produsă integral în laboratorul propriu, din componente organice. 


JOVIS HOMEMADE BEAUTY

Jovis este o poveste despre drag de natură, pasiune, familie şi dorinţa unei vieţi cât mai sănătoase şi apropiată de principiile naturii care a fost dusă un pas mai departe. Marca Jovis are la bază şi reflectă ideile Ioanei Matei despre o viaţă trăită în armonie cu natura, aprecierea şi menţinerea tradiţiei precum şi spiritul de respect faţă de mediul înconjurător.


WAWA FRESH COSMETICS

În laboratorul WAWA se produc cosmetice 100% vegetale, cu ingrediente organice de cea mai buna calitate, notificate la Comisia Europeană, şi cu studii clinice de eficienţă remarcabilă. Pentru ca produsele să fie eficiente şi proaspete, ele sunt fabricate manual, cu un termen de valabilitate de doar 6 luni.


DE LA IRINA

Un brand crescut încet, ca o grădină. Fiecare produs care pleacă spre voi e un mic obiect de artă. Toate au o poveste și un concept special. Acestea se reflectă adesea în numele produsului. De la crearea rețetei, alegerea ambalajului și crearea etichetei, fiecare etapă este un proces creativ în sine.


SOAP MILL

Soapmill a devenit primul producător din S-E Europei care a obţinut certificarea bio. Sunt, în continuare, singurii producători români de cosmetice certificaţi bio conform Institutului Austria Bio Garantie şi se străduiesc să îşi menţină poziţia câştigată, astfel deţin două game certificate bio categoria “ Cream”- creme organice 100% naturale, şi categoria “Liquid”.


LAVANDA LAUREI

După o zi în care alţii au fost centrul universului pentru tine, alege momentul tău de relaxare, şi bucură-te de beneficiile lavandei. Iar dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi, oferă-le şi lor astfel de momente!


ŞOAPTE PE PIELE

Sunt multe moduri prin care le arătăm zilnic celor din jurul nostru că îi iubim. Și la fel de multe moduri în care ne putem arăta nouă înșine asta. Exfolierea pielii se integrează perfect în ritualul tău de îngrijire și fiecare duș sau baie se transformă într-o experiență de relaxare și răsfăț care te pregătește pentru următoarele etape ale zilei.


Alte 30 de branduri de cosmetice româneşti consacrate

Poate vă interesează şi idei de cadouri: Accesorii #madeinro.

Share

Un comentariu la „Idei de cadouri de la peste 70 de branduri cosmetice româneşti”

  1. Pingback: Top 40 fonduri de ten cu putere maximă de acoperire • CITADINA

Lasă un răspuns