Lista DECO pentru cadouri de Crăciun și nu numai!

V-ați lăsat duși de iureș, așa-i? Zboară banii de pe card cum migrează berzele. Păi nu v-ați făcut și voi o listă pentru cadourile de Crăciun?! Bine, hai că vă las să vă inspirați din listele mele. Să vă fie cu folos și să vă aducă multe zâmbete la schimb!

⚠️ Warning ⚠️ Lista mea e cu producători, makeri, creatori, meșteșugari și antreprenori români pentru că acum afacerile românești au nevoie de susținere ca de aer și tu poți fi suflarea care le dă speranță.


Pentru început dați o tură pe la Romanian Creators, apoi vă faceți curaj să ajungeți la NOËL Pop-Up x Cărturesti Verona până pe 22 decembrie, unde veți găsi produsele pe care le găseați de obicei la NOËL, AUTOR & MATERIA. Când vi se pare că e musai să mai vedeți și altceva, mergeți glonț la Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană și dați click pe butonul de SHOP din meniu. You welcome.

Târguri online organizează și www.antreprenoare.ro, Breslo.ro / Dichisar.ro sau Nod Makerspace prin platforma Makershop.ro. În zona tradiționalelor târguri din piețele orașelor, găsiți pe grupul de Facebook Târg de Crăciun MIB International Romania, o parte din expozanți.

Așa, și acum să ne categorisim un pic, ca să nu alergăm bezmetici de colo colo pentru cadourile de Crăciun.


Cadouri DECO pentru Crăciun

🍽️ Ce punem pe masă?

Mie una îmi place tare mult de Victoria Finală, Chicineta, MUG stories, Email de Sighișoara, Lemnivor, KikoDar.ro, Dibăceşti.ro, Alt_Markt și nou apărutul pe listă: Sorbitor.ro. Fapte bune fac şi cei de la Transylmagica care, pentru fiecare produs achiziționat de la ei, vor planta un arbore. 

MUG stories

🎁 Ce punem pe jos?

Păi vorbiți și voi cu oamenii de la Dare to Rug, că au luat niște premii pentru ce fac ei acolo, sau inspirați-vă de la Made with Love Romania şi refolosiţi zestrea uitată în pod.

Dare to Rug

🎨 Ce punem pe pereţi?

Tablouri animate prin realitate augmentată! Dooh! Skeptic Dog Animation are un astfel de tablou în licitația NOD. O altă variantă simpatică este cea cu Hărțile astrale, ilustrațiile Mădălinei Andronic, dream catcherele de la Colb De Vise sau împletiturile de la DaGa Macrame.

Dar cea mai inedită idee mi se pare cea de la Elefantastic.ro: potcoave împodobite. Potcoavele sunt potcoave reale, purtate de cai, pe care Maria le recondiționează pentru a deveni un inedit obiect decorativ. Potcoava de cal se agață deasupra ușii asemeni unei cupe, adunând în ea tot norocul pentru cei ce locuiesc în casă.

Elefantastic.ro

🛋️ Ce ne face sa ne simțim acasă?

So many options, so little time and money. Începem cu lenjeriile de pat din bumbac de la I’m cotton you, dar nu le uitam nici pe cele de la Cotton Therapy sau pe Hug Me Blanket. Continuăm cu pledurile naturale, moi și călduroase de la Corinne Atelier, facem popas la Wellness Highs pentru produse trendy și ergonomice pentru spațiul de lucru și ne luminăm la față cu lămpile fantastice din lemn natural GLŌM. Pentru un ultim detaliu vizual, aducem și un Sâmbure.ro de Arta și Flori by the Lake.

Arta și Flori by the Lake

🕯️ Universul mirific de mai sus se completează cu diverse lumânări parfumate de la Lux Obscura Candles (my fav!), Cup&Candle by Oana Botezatu, minimalistele de la MO – Candles and more, We are Phoenix by Ada Galeș, Km5.ro, CeramiCandle.ro, Arome HaiHui, Flair Scent sau Iz umbră de poveste.

Lux Obscura Candles

Nu există om pe fața planetei care să nu se emoționeze la primirea cadoului de Crăciun și care să nu trăiască preț de o clipă bucuria momentului. De aceea, acel cadou merită toată atenția din lume, toate minutele petrecute în căutarea lui și tot efortul de a-l aduce în mâinile oamenilor pe care îi iubești.

Share

Un comentariu la „Lista DECO pentru cadouri de Crăciun și nu numai!”

  1. Pingback: Idei de cadouri: Accesorii #madeinro • CITADINA

Lasă un răspuns