O vacanța altfel: harta wellbeingului din România

harta wellbeinguluiac

Harta wellbeingului te ajută să descoperi peste 200 de destinații din România în care poți face o pauză cu sens. Sunt locuri mai puțin cunoscute de turiști, locuri despre care nici nu știai că există! Surprinde-ți colegii, prietenii sau familia cu cea mai interesantă excursie în care ați fost până acum.

Harta wellbeingului in Romania, un produs marca Happy Team Project, e integrată în Google Maps și te ajută să afli repede cel mai scurt traseu până la un obiectiv, sau cele mai interesante destinații din județul tău. Apasă pe simbolurile din zona care te interesează pentru a afla mai multe detalii. Iar dacă știi alte locuri care merită văzute, nu ezită să le spui despre ele.

În prezent, harta reunește obiective turistice din următoarele categorii: câmpuri cu flori, ecoturism, wellness, gastronomie, rezervații naturale, aventură, echitație, ateliere, arhitectură și altele. Oamenii și locurile cu sens cuprinse în hartă sunt mici antreprenori români, afaceri de familie sau rezervații naturale.

Share

Lasă un răspuns